Dj si colaboratorii nostri sunt dj profesionisti cu curs de dj ( 6 saptamani la Cluj Napoca cu examen scris si cu proba practica mixat 2 melodii ) acreditate UPFR,UCMR-ADA si CREDIDAM avand toate licentele si drepturile de autor platite la zi.

DJ DODO TOP MUSIC SOUND SRL va emite la sfarsitul fiecarui petreceri bon fiscal, factura si contract semnat de ambele parti.

Subsemnatul, Ratiu Dorel Liviu am urmat cursurile unui proiect de formare si servicii antreprenoriale unde am obtinut diploma si un certificat de de antreprenor.Toti banii castigati in acest proiect au fost reutilizati in cumpararea unor echipamente muzicale generatie 2019, crearea a 3 locuri de munca pentru dj si in salarizarea acestora atat pe durata proiectului cat si dupa.

Dj vor fi trimisi permanent la cursuri de calificare pentru diferite activitati astfel vor fi in pas cu toate schimbarile existente pe piata muzicala.

Vrem ca dupa terminarea perioadei de implementarea proiectului sa ne marim echipa.


Dj DODO

Numele meu este RATIU DOREL LIVIU, nascut la 11.01.1968 in Ludus jud Mures. De mic am fost atras de muzica, in perioada gimnaziala a claselor V-VIII am facut parte dintr-o formatie de chitari si mandoline cu care am avut multe spectacole, eu fiind atras in accea perioada de cantatul la chitara. In 1986 am terminat LICEUL INDUSTRIAL din LUDUS in aceasta perioada am cantat la diferite evenimente cochetand cu idea de a merge sa cantam la baluri sau diferite nunti. In 1995 am terminat UNIVERSITATEA BABES-BOLAY din Cluj-Napoca, Facultatea de GEOGRAFIE-GEOLOGIE-BIOLOGIE, specializarea Geografie Generala. Din aceasta perioada am inceput sa pun muzica la diferite petreceri organizate de pe Pikupuri, MAIAKURI sau de pe diferite casete cumparate din piata pe care le derulam cu creionul. In timp mi-am facut o arhiva de muzica cu toate genurile de muzica si cu foarte multe melodii. In momentul actual prin firma care o am, desfasor activitati de sonorizare de orice tip incepand de la nunti, botezuri, aniversari, logodne, majorate si pana la pensionari etc

DJ ADRIAN

Ma dedic evenimentelor muzicale tip (nunti, botezuri, logodne, majorate, pensionari si petreceri corporative ).