EVENIMENTE

Cele mai frumoase si importante evenimente din viata dumneavostra au nevoie de o muzica de calitate, de oameni cu experienta, de o atmosfera placuta. Echipa noastra va sta la dispozitie PENTRU urmatoarele evenimente:


NUNTI

NUNTA este unul dintre cele mai frumose evenimente din viata. Pentru ca acest lucru sa fie unic, pe langa celelalte detalii legate de restaurant, meniuri, garderobe, invitati etc muzica are rolul cel mai important.O muzica aleasa cu gust, variata, cuprinzand toate genurile de muzica, cu o calitate superioara a sunetului, cu o atmosfera placuta face din nunta ta un eveniment chiar de neuitat.

BOTEZURI

Botezul este un moment de bucurie imensa atat pentru parinti, nasi, bunici cat si pentru cei care participa la acest eveniment. Muzica trebuie atent selectata pentru a distra lumea prezenta la acest eveniment.

LOGODNE

Primul pas in intemeierea unei familii, este evenimentul unde vrei sa ai alaturi familia, nasii, colegii de serviciu si toti prietenii care se vor distra minunat la evenimentul creat.

MAJORATE

Este un moment unic in viata tuturor, cand implinesti 18 ani si devii major. Derularea acestuia trebuie sa fie la cea mai inalta cota, distractia sa fie la maxim, muzica aleasa special pentru acest gen de eveniment.

BANCHETE

La sfarsitul scolii, a liceului, facultatii sau diferitelor forme de aniversare trebuie astfel realizate ca toata lumea sa se simta bine, fericita, atmosfera realizata sa fie de zile mari

PENSIONARI

Dupa o viata de om la lucru cel mai frumos eveniment este ca la despartire sa se poate ciocni un pahar de bauturi, sa se depaneze amintiri

EVENIMENTE CORPORATE

Cu ocazia acestor evenimente sonorizarea cu echipamente superioara, seriozitatea, profesionalismul garanteaza o atmosfera reusita a evenimentului.

Pricing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec malesuada lorem maximus mauris sceleri sque, at rutrum nulla dictum. Ut ac ligula sapien. Suspendisse cursus faucibus finibus.